23948sdkhjf

Politikerbesøg hos Bila

Venstres erhvervsordfører, Torsten Schack Pedersen, aflagde mandag besøg hos det nordvestjyske automationshus.
Her viste CEO Jan Bisgaard Sørensen rundt, og dagsordenen var at få flere virksomheder til at følge i Bilas fodspor.

Torsten Schack Pedersen pointerer efter besøget:

- Her er tale om en succeshistorie, som vi skal høre meget mere om. På Christiansborg taler vi om industrialisering 4.0, og hvordan vi automatiserer dansk erhvervsliv, så vi bliver mere konkurrencedygtige og effektive. Det bliver leveret herfra, så jeg synes, det har været et super interessant og spændende besøg. Jeg har på Bila set, hvad vi er rigtig dygtige til i Danmark, og hvad vi har brug for noget mere af.

Torsten Schack Pedersen var på besøget i selskab med kommunalpolitiker Peter Therkildsen.

Bila oplever stor interesse for automatisering, hvor også små og mellemstore virksomheder er ved at få øje på fordelene ved at automatisere. Både Bilas automatiserede standardprodukter og fremstillede specialløsninger har interesse hos industrivirksomheder. CEO Jan Bisgaard Sørensen uddyber om succesen:

- Ved at automatisere er vi med til at holde på og udvikle arbejdskraft i Danmark. En robotløsning frigør arbejdskraft, typisk fra en tung og ensidig arbejdsfunktion, og flytter behovet frem i produktionskæden. Det giver en mere effektiv produktion og flytter virksomheden videnmæssigt, da det giver overblik over hele kæden. Det giver værdi og skaber synlige resultater direkte på bundlinjen.

Torsten Schack Pedersen var imponeret efter besøget:

- Jeg tager en masse gode indtryk med herfra og nogle konkrete forslag til, hvordan det offentlige kan spille en bedre rolle for at understøtte erhvervsudviklingen. Jeg har hørt noget konkret om regnskabsmæssige forhold, som kan give problemer i forhold til nye måder at drive forretning på, som virker som en tåbelig sten, vi må have fjernet fra vejen. Og selvfølgelig også i forhold til hvordan forskningsinstitutioner og samspil med offentlige videninstitutioner kan trimmes noget mere. Så der er gode forbedringsforslag med i bagagen til arbejdet på Christiansborg.
Læs mere om: Bila
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219