23948sdkhjf

Første hold er i gang på B&R Automation Academy

I denne uge startede det første hold på et kundetræningsforløb på B&R's nye akademi, som skal bruges til træning af B&R's kunder, undervisning af studerende, management netværk og andre events.
I Odense er en gruppe på seks ingeniører i gang med det første kundetræningsforløb på automationsvirksomheden B&R's Automation Academy. De er nyansatte ingeniører hos nogle af B&R's danske kunder, og de skal på godt en uge undervises og gennemgå en række træningsblokke i det nye akademi.

- Vi ønsker kun at køre små hold på akademiet, så alle kursister får hands-on erfaringer med automation og lærer at betjene, fejlfinde og omprogrammere systemerne, fortæller Marie Zoffmann, marketing coordinator ved B&R.

Næste skridt: studerende
Træningsforløbene henvender sig indtil videre til kunder, som har købt en B&R-løsning eller softwareudviklere hos integratorpartnere. Men akademiet skal ikke kun være for allerede ansatte i automationsbranchen.

Således er business development consultant hos B&R og ansvarlig for det nye Automation Academy, Mads Troelsgaard Olsen, i gang med at udarbejde samarbejdsplaner med forskellige uddannelsessteder som universiteter og tekniske skoler, som kunne tænkes at bruge akademiet i undervisningsøjemed.

- Vi har allerede god tradition for ingeniørstuderende, der er i praktikforløb eller skriver speciale hos os, siger Marie Zoffmann, og drømmer højt:

- Måske kunne man forestille sig et helt semester henlagt til akademiet.

25 B&R-ansatte i fornemt selskab
B&R's hovedkontor ligger i den lille østrigske by Eggelsberg tæt på Salzburg, og her har den globale koncern et stort akademi, mens der også findes et i Italien og et mindre i Sverige.

Derfor glæder det Marie Zoffmann, at kontoret i Odense, der tæller 25 ansatte, nu også har et akademi.

- Vi er meget stolte over vores nye faciliteter, men det vigtigste er, at vi kan udnytte lokalerne, siger Marie Zoffmann til AutomationsFokus.

Ud af de 25 ansatte i Odense er omkring halvdelen applikationsingeniører, der til daglig arbejder tæt sammen med kunderne om at udvikle automationsløsninger, der også kan teste i det nye akademi.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25