23948sdkhjf

Masentia-prisvinder blev totalt overrasket

Brobygger Lars Ole Frederiksen fra Københavns Tekniske Skole Next modtog torsdag Masentia Machining prisen. Prisvinderen anede ikke, han skulle modtage prisen, da han dukkede op til Masentia Machining i Odense.
Lars Ole Frederiksen fra "Next Uddannelse København" er modtager af årets udgave af Masentia Machining pris, som gives for en særlig indsats i den danske industrisektor.

Han har i et halvt år arbejdet i et brobygningsprojekt, hvor målet har været at styrke samspillet mellem industrien i Hovedstadsområdet og på Sjælland med eleverne på industriens uddannelser i København.

Det er lykkedes så godt, at han torsdag under maskinudstillingen Masentia Machining i Odense fik overrakt prisen af Flemming Hjort, som er indehaver af og direktør hos Masentia.

Prisvinderen selv var sendt fra skolen i København til Odense med besked om at tjekke muligt nyt udstyr ud, og derfor havde han inden turen til Odense været rundt hos faglærerne i København for at høre om deres behov. Men sandheden var, at uddannelsesleder på Next, Søren Haugaard Engel, havde indstillet brobyggeren til prisen.

- Jeg anede intet, fortalte en beæret Lars Ole Frederiksen, som har et par solide tal at hænge prisen på.

I projektperioden er der oprettet 371 kontakter til 234 virksomheder, hvor de 176 har været besøg og resten telefonisk kontakt. Projektet har resulteret i 42 virksomheders tilkendegivelser af læreplads til den rigtige elev, og af de pladser er de 20 nu besat.

- Det handler som skole om, at vi skal være sikre på de elever, vi sender ud i industri-virksomhederne. Industrien skal have en god oplevelse af at have en lærling, og det kræver, at du som skole har et indgående kendskab til den unge og den unges kompetencer, siger prisvinderen.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094