23948sdkhjf

Masentia indgår aftale med Volvo Cars

Masentia tager stort skridt på det svenske marked med salg af Rofin graverings-laser til Volvo Cars i Gøteborg.
Når Volvo-fabrikkerne i Gøteborg i fremtiden graverer motornumre i motorblokke, så sker det med en Rofin-laser solgt af danske Masentia.

Laseren er solgt til bilproducenten i samarbejde med en svensk maskinbygger, og aftalen er et kæmpe skridt for Masentia, som det seneste år har arbejdet målrettet på at øge salget af Rofin-lasere i Sverige.

- Det er en stor sejr for os, at vi er kommet i gang hos Volvo, det betyder rigtig meget for os, det er der slet ingen tvivl om, siger Masentias salgschef for Rofin-lasere, Teddy Schultz.

Han forklarer, at Volvo Cars havde et problem, der skulle løses, og i den sidste ende valgte Volvo altså laserkilden fra Rofin, som i Danmark og Sverige sælges af Masentia.

- Volvo havde et problem, de skulle have løst, og så valgte de os. Det betyder rigtig meget, at vi har Volvo på kundelisten, for de stiller store krav. Hvis du er med hos Volvo, så har du et navn i svensk industri, siger Teddy Schultz.

Kigger mod den tunge industri
Masentia overtog det svenske agentur på Rofin-lasere tilbage i 2009, men det seneste år er salgsarbejdet blevet intensiveret med ansættelse af en svensk sælger på et højt teknisk niveau.

- Vi har investeret i Sverige, og det begynder at rykke nu, siger Teddy Schultz, som forklarer, at de tyske Rofin-lasere ikke er ukendte i Sverige.

Der er da også solgt lasere til plastsvejsning og til gravering i den svenske medicinalindustri, siden agenturet blev overtaget, men Teddy Schultz og Masentia vil mere med Rofin på den anden side af Øresund.

For øjnene er også rettet mod den tungere del af svensk industri, hvor Masentia gerne vil ind med salg af Rofin fiberlaser og CO2-lasere til laserskæring og lasersvejsning.

- På det felt er industrien i Sverige langt større end herhjemme, så der har vi nogle muligheder, siger salgschefen, som forklarer, at der i dag er cirka 120 Rofin laserkilder i brug til skæring rundt omkring i den omfattende svenske industri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078