23948sdkhjf

BarkerBille gør klar til produktion i Kina

BarkerBilles setup med målbar og specifik 3D tegning af hver eneste industriventilator er nøglen til kommende produktion i Kina. De kinesiske metalunderleverandører skal bruge tegningen til at fremstille ventilatorhuset ud fra.
- Om to år leverer vores nystartede kinesiske afdeling lige så mange industriventilatorer som her i Ballerup.

Den vurdering kommer fra BarkerBilles direktør, Flemming Bille.

Han henviser til virksomhedens setup med brug af udvalgte metalbearbejdende underleverandører, der arbejder direkte ud fra en præcis 3D-tegning, skabt af firmaets nyudviklede konfigurator og efter kundens ønsker.

Det giver nemlig mulighed for at skabe en lokal produktion af ventilatorhuse i Kina, hvor BarkerBille allerede har et salgskontor og montageafdeling.

LÆS også: Nyt 3D modul guld værd for ventilator-producent

- Vi har det rigtige setup i dag, og fordi vi har det, så kan vi utroligt hurtigt skalere produktionen op og ned. 3D-modellen kan bruges til produktion af ventilatorhuset direkte hos underleverandører i Kina, mens de roterende dele så produceres i Ballerup, siger Flemming Bille.

Han vurderer, at kombinationen af præcis 3D-tegning og den rigtige vifte af underleverandører har givet en utrolig bevægelig og fleksibel forretning.

- Vores konkurrenter er ofte vokset ud af maskinfabrikker, som i dag er blevet store og selv har hele produktionen i huset. Det giver store udgifter, og det er mindre fleksibelt i forhold til markedet, siger Flemming Bille.

Glad for opkøb
Barker Bille blev sidste år skabt ud fra de to mindre virksomheder B. Bille og Barker Jørgensens Maskinfabrik, som i løbet af 2015 begge blev købt op af Moldow A/S med base i Holsted.

Det er Flemming Bille godt tilfreds med.

- Vi havde en fantastisk vækst i Barker Bille A/S med udviklingen af det nye koncept baseret på 3D, men det ville kræve store investeringer for os at komme videre, ligesom vi manglede nogle kompetencer i huset for at vækste yderligere. Derfor giver det stor mening for os at være en del af noget større, hvilket ejerskabet af Moldow har tilført.

BarkerBille er et datterselskab i Moldow A/S, som producerer filteranlæg, ventilatorer og malekabiner fra fabrikken i Holsted.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078