23948sdkhjf

Elmia-messer trak masser af gæster

Over 11.000 besøgte Elmia Værktøjsmaskiner i Jönköping – Elmia Automation er også tilfredse.
Overraskende høje besøgstal og aftaler for flere millioner af kroner gjorde Elmia Værktøjsmaskiner til en succesfuld messe.

Værktøjsmaskiner var den ene af fire parallelle messer, der blev afholdt samtidig i Jönköping 10.-13. maj. Udover Værktøjsmaskiner blev der afholdt Elmia Svejsning & Sammenføjnings Teknologi, Elmia Værktøjsmaskiner og Elmia Plade.

- En stor og klar forskel på Elmia Værktøjsmaskiner og tidligere messer er, at man kan finde løsninger på hele produktionsceller på samme sted med hjælp fra udstillere på de andre messer. Kunderne spekulerer ikke bare, men gør noget ved det, siger Chris Schmidt, formand for MTAS (Machine & Tool Association of Sweden), samt CEO for Whizcut of Sweden AB.

I alt var der 11.228 besøgende på Elmia Værktøjsmaskiner. Digitaliseringen, Industri 4.0 og smarte fabrikker har været den røde tråd på tværs af de fire messer. De fire messer afholdes igen i 2018. Elmia Værktøjsmaskiner blev arrangeret af Elmia i samarbejde med MTAS og og brancheforeningen SVMF (Sveriges Verktygsmaskinaffärers Förening).

Elmia Automation i 2016 oversteg også alle forventninger til både udstillere og besøgende med 10.020 besøgende.

- Jeg er utrolig stolt over, at vi har formået at skabe denne arena for den svenske automation, siger Manne Seifter, formand for den svenske Automation Group, SAG, der var med til at arrangere Elmia Automation.

I år blev Elmia Automation arrangeret for tredje gang, og siden starten i 2012 er den vokset til den førende automatiseringsmesse i Sverige for fremstillingsindustrien.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083