23948sdkhjf

Maskinudstilling starter ny æra hos Kapema

Udstillingen bliver gjort permanent efter to dages åbent hus hos maskinforhandleren.
Der kom besøgende fra nær og fjern, da den nordvestjyske maskinhandler i sidste uge åbnede dørene op. Her kunne de besøgende se det nye 1.000 kvadratmeter store showroom. Det åbne hus var startskuddet på en permanent maskinudstilling.

- Det er ikke kun i dag eller i morgen, at maskinerne står her, og her kan folk prøve og røre ved maskinerne og ikke mindst tale med medarbejdere, som har forstand på maskinerne, sagde administrerende direktør og medejer Peter Mortensen til Jern- og Maskinindustrien på husmessens første dag.

Tidligere har Kapema holdt husmesse med Lemvigh Müller, men det er første gang, at der er dækket op i det 3.000 kvadratmeter store domicil i udkanten af Thisted.

- Vi har nu valgt at ligge vores messe her, og det letter logistikken en hel del, siger Peter Mortensen som fortæller om et besøgstal på omkring 125 gæster, 15 solgte maskiner og et stort antal forespørgsler, som i de kommende dage skal afgives specifikke tilbud på.

Søn træder ind i ejerkredsen
Husmessen markerede også, at der er et generationsskifte på vej hos Kapema. Peter Mortensens søn, Kristian Mortensen, er kommet med i ejerkredsen. Kristian Mortensen har siden, at han fik sin kandidatgrad fra Aarhus Universitet for halvandet år siden, været ansat i den familieejede virksomhed som marketingschef.

- Min interesse for virksomheden er steget kraftigt gennem de sidste par år. Jeg supplerede min SU her, da jeg studerede, og jeg er meget positiv for en fremtid her i firmaet, siger Kristian Mortensen.

Stillingen som marketingschef har med tiden udviklet sig i en mere salgsorienteret retning. Planen er nu, at Kristian Mortensens fokus fremover skal være på salg.

- Lige nu er vi i gang med en manøvre, hvor jeg skal ud at besøge kunderne og lære dem at kende. Jeg skal skabe relationer og kende deres problemstillinger, uddyber han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11