23948sdkhjf

Vækst og fornyelse i 70 år gammel beholderfabrik

ARO Maskinfabrik har i særdeleshed noget at fejre i år.
Odense-virksomheden, der blev grundlagt i 1946, kan i år fejre sit 70 års jubilæum. I de første år beskæftigede virksomheden sig med produktion af blandt andet central- og dampkedelbygning samt oliefyrsproduktion. ARO Maskinfabrik var involveret i opstarten på fjernvarmeforsyningen i Odense, og har blandt andet sammensvejset nogle af de allerførste rørledninger i det centrale Odense.

Fra 1973 har produktionen udelukkende været baseret på varmeteknik og mere end 45.000 patenterede varmtvandsbeholdere er leveret til blandt andet Odense-området, som har et af Danmarks mest udbredte fjernvarme-forsyningsnet. I dag er beholderproduktionen stadig kernen i virksomheden, og ARO Maskinfabrik leverer både standard- og specielt konstruerede beholdere til private husstande, boligforeninger, hoteller, sygehuse samt til industrielle formål i ind- og udland.

30 års jubilæum i nye, renoverede lokaler
2016 er også året, hvor indehaver Ulrik Freisleben kan fejre sit 30 års jubilæum i virksomheden. Ulrik er tredje generation i familievirksomheden og har siden 1997 og frem til i dag været øverste ansvarlige.

ARO Maskinfabrik har desuden igangsat nye spændende projekter og er i fuld gang med at planlægge de strategiske træk, der skal sikre endnu 70 år med fortsat vækst og udvikling.

Lokalerne på Østerbro er netop blevet moderniseret, og et generationsskifte er tilrettelagt.

Ny direktør og glidende generationsskifte
Virksomheden har ansat Michael Sørensen som administrerende direktør, og hans opgave bliver at videreføre ARO Maskinfabrik og sikre virksomhedens udvikling gennem fortsat produkt- og markedsudvikling.

Michael, der kommer fra en stilling som salgsingeniør ved Grundfos DK, indgår desuden i et glidende generationsskifte.

Jubilæet, generationsskiftet og indvielsen af de nye lokaler blev markeret med en reception fredag den 27. maj.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078