23948sdkhjf

Rival fortsætter samarbejdet med Grundfos i Serbien

Rival har netop indkørt nye værktøjer til en ny maskine i Grundfos’ pumpeproduktion i Serbien.
Tilbage i efteråret 2015 arbejdede Rival tæt sammen med Grundfos’ Teknologicenter om udvikling og produktmodning af et nyt pumpehus, som efterfølgende skulle produceres på Grundfos’ fabrik i Serbien og sælges globalt. Rival var også her ansvarlige for indkøringen af de nye værktøjer på fabrikken i Serbien.

I forbindelse med, at Grundfos ekspanderer i Serbien opstod behov for en udvidelse af løsningen med en ekstra maskine. Her valgte de igen Rival som samarbejdspartner.

- Vi har både arbejdet med en generel optimering af løsningen og den specifikke udvidelse med den ny maskine, siger salgschef Christian Aarup fra Rival.

- Vi blev blandt andet valgt til opgaven, fordi vi har en meget agil tilgang. Vi har ofte succes med at tænke ud af boksen og finde en løsning, som passer præcist til kundens behov - og typisk til en lavere pris end eksempelvis tyske underleverandører.

Indkøring af løsningen
Rival har nu haft en mand i Serbien for at montere og indkøre de nye værktøjer. Her har også været fokus på at overdrage viden og erfaring til Grundfos’ serbiske medarbejdere.

- Vi er rigtig glade for, at Grundfos valgte os til at udvide og optimere løsningen i Serbien, siger Christian Aarup.

- Vi lægger stor vægt på at udvikle samarbejdet med vores gode kunder. I dette projekt har netop vores lyst til at indgå i fælles udviklingsprojekter med kunden sammen med vores bearbejdningserfaring været vigtige faktorer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14