23948sdkhjf

Automatica: Universal Robots vil revolutionere robotindustrien

Den fynske virksomhed håber på at revolutionere robot- og automationsindustrien med lanceringen af deres Universal Robots+ på messen Automatica i München.
Universal Robots præsenterer i disse dage en ny type Plug & Play-applikationer, der kan tilbyde virksomhederne en nemmere og hurtigere måde at konfigurere deres robot-applikationer på end nogensinde før.

Ved at vælge tilbehør, slut-effektorer og softwareløsninger fra Universal Robots+ opnår både distributører og slutbrugere et højt sikkerhedsniveau, og kan forvente, at applikationerne kører optimalt fra starten. Det afkorter ifølge en pressemeddelelse fra Universal Robots integrationsprocessen fra koncept til drift af virksomhedens nye UR-robotter med uger og måneder.

- Med Universal Robots+ har vi skabt en unik win-win-situation, der både tilgodeser udvikler-community'et samt vores distributionspartnere og slutkunder, siger Esben H. Østergaard, CTO og medstifter af Universal Robots.

Ny software nedsætter implementeringstiden
Samtidig med lanceringen af Universal Robots+ sender vi en aktualisering af robotarmenes styresoftware på gaden. Den nye softwareudgave omfatter opdateringer såsom Profinet IO-enhedsfunktionalitet. Den nye kompatibilitet med Profinet protocols åbner op for talrige nye anvendelsesmuligheder og aktivitetsområder for robotter.

- Denne opdatering forbedrer især Universal Robots+ platformen ved som noget nyt at give udbyderne mulighed for at kunne tilbyde løsninger, der kommunikerer gnidningsfrit med UR-softwaren, siger Esben Østergaard i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.376