23948sdkhjf

Eurotherm vælger ny afsætningskanal i Danmark

Med valget af det nye agentur forventer Eurotherm at få et bredere afsæt til dansk industri.
Den 1. maj overtog Lund & Sørensen A/S det danske agentur for Eurotherm, der er en del af Schneider Electric.

Eurotherm er en global leverandør af tyristorer, power-controllere, temperatur-controllere og dataloggere. Både Eurotherm og Lund & Sørensen ser et stort uudnyttet potentiale i det danske marked, særligt for tyristorer og temperatur- og proces-controllere.

Bredere afsæt
Ved at vælge et systemhus som Lund & Sørensen, der allerede er dybt forankret inden for styring og regulering i Danmark, forventer Eurotherm at få et bredere afsæt i dansk industri. VD hos Eurotherm Nordic Sven-Inge Gullstrand fremhæver den geografiske dækning og bredden af kompetencer i Lund & Sørensen som afgørende for valget af den nye partner.

- Vi ser i Lund & Sørensen en professionel partner, der har evnerne, midlerne og ikke mindst viljen til hele tiden at udvikle sig. Huset råder allerede over et tværfagligt team af specialister inden for styring og regulering og vil fra dag ét være i stand til at supportere vores produkter, fortæller Sven-Inge Gullstrand og fortsætter:

- Eurotherm produktserien er et perfekt match til Lund & Sørensens øvrige produktprogram. Derfor ved vi, at danske kunder vil være i trygge hænder hos Lund & Sørensen, der allerede har bevist, at de kender og forstår slutkundernes behov.

Matcher eget produktprogram
For Lund & Sørensen passer Eurotherm-agenturet perfekt ind i forretningsmodellen.

- Med Eurotherm har vi fået et agentur, der til fulde matcher vores øvrige produktprogram. Eurotherm er kendt som et high-end brand, hvor kvalitet, brugervenlighed og driftspålidelighed er i højsædet. Det går godt i spænd med vores øvrige agenturer og vores filosofi om at sælge på kvalitet og ikke nødvendigvis på pris, forklarer adm. direktør for Lund & Sørensen, Carsten Nygaard Lund.

Om Lund & Sørensen

Lund & Sørensen har sine forcer inden for elvarme-produkter, temperaturfølere, styringsautomatik og engineering og leverer til mange forskellige industri-segmenter, herunder den globale vindmølleindustri.

Lund & Sørensen har base i Vejle, kontor i Kolding og en satellit i Kina. Hele Lund & Sørensen Gruppen er en del af Nibe Industrier AB.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11