23948sdkhjf

Nyt om navne: Industrien opruster

Læs blandet om Ribe Jernindustri, der styrker sig på salget, mens Intego ansætter ny projektleder og serviceleder.
Ny salgskonsulent i Ribe Jernindustri
Jens Knudsen, 38, er ansat som ny salgskonsulent i Midt- og Nordjylland, hvor han får ansvaret for salg og rådgivning til VVS-installatører, grossister, arkitekter og ingeniører. Han kommer fra en stilling som salgskonsulent i Unidrain. Jens starter hos Ribe Jernindustri den 1.7.2016.

To ny-ansættelser hos Melcnc
Melcnc får to nye medarbejdere: Allan Bruus og Nikolaj Kirkeby, der begge bliver uddannet automationsteknologer og ansættes hos Melcnc pr. 4. juli 2016. Allan Bruss har i sit afgangsprojekt for Melcnc udarbejdet en fræser til at lave Heart Oak hos Dinesen Gulve, mens Nikolaj Kirkeby har skrevet afgangs projekt for Teknologisk Institut. Her har han arbejdet på at optimere UR robotters produktion.

Projekt- og serviceledere til Intego
Jan Dollerup Byrckel er pr. 1. juli 2016 ansat hos Intego i Kolding som serviceleder inden for El-teknisk installation & service med speciale i industriautomation. Jan er uddannet elektriker, el-installatør og stærkstrømstekniker og har 30 års erfaring inden for branchen. Han kommer senest fra en stilling hos YIT/Caverion.

Mads Jacob Christiansen er pr. 1. juli 2016 ansat hos Intego i Aalborg som projektleder inden for Specialer. Mads er uddannet elektriker og el-installatør og kommer senest fra en stilling som projektleder hos Thomsen & Fals.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078