23948sdkhjf

Dansk pladesaks klar til EuroBlech

Scantool-bossen Claus Nielsen glæder sig til på Euroblech at se markedets reaktion på redesignet af virksomhedens JBS pladesakse.
Scantool-bossen Claus Nielsen er ikke i tvivl om, at investeringen i redesignet af JBS-pladesaksen fra det Scantool-ejede HM Machinery er givet godt ud, og han glæder sig til at præsentere maskinen for brugerne i løbet af efteråret.

- Hvordan kan vi differentiere os fra vores konkurrenter? Der er jo ikke uanede muligheder. Her er det vigtigt at komme med noget, der er brugbart og har en værdi for operatøren. Det her er nok en af de største lanceringer fra HM Machinery i den tid, vi har haft virksomheden, og dem, der har set den indtil videre, er begejstrede, siger Scantools direktør Claus Nielsen.

Den grundlæggende teknologi i klippedelen er bevaret, men der er sket ændringer i design og ergonomi.

Det bliver blandt andet på EuroBlech-messen i Hannover i oktober, at kunderne får den nye maskine at se.

- Euroblech er der, hvor vi for alvor får lov at vise den. Jeg glæder mig helt vildt til at se, hvad reaktionen er. Vi er samtidig ved at udvikle vores eget motoriserede pladeanslag til den, som vi viser første gang offentligt på messen. Alt, hvad vi producerer nu og sender ud, er med manuelt pladeanslag, forklarer Claus Nielsen.

Nye markeder
Direktøren forventer også, at lanceringen kommer til at cementere HM Machinerys position på markedet – både i Danmark og udlandet.

- Vi eksporterer til 45-50 lande og har lavet en prioritering. Vores hovedmarkeder er Skandinavien, samt Tyskland og Benelux, og så har vi nogle rigtig gode samarbejdspartnere i Østeuropa, som vokser. I det sydlige Europa har vi også nogle gode kontakter, men markederne er ikke rigtig kommet i omdrejninger efter krisen, lyder det fra Claus Nielsen.

- Men lanceringen af maskinen åbner måske også op for nye markeder. Jeg har allerede haft interesse fra USA og Canada bare ved at vise billeder af den. Derudover er vi bare glade for at komme med noget, der er unikt for os igen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235