23948sdkhjf

Sandfeld fylder hul ud i sortimentet

Den midtjyske maskinhandler har landet et nyt agentur.
Sandfeld A/S er fremover agent for Mackma, og man vil derfor kunne tilbyde elektriske rørbukkere fra det italienske firma.

- Det er et hul, vi fylder ud. Vi har haft rørbukkere på programmet tidligere, men prismæssigt stak det af for os, fortæller direktør Hans Sandfeld.

- Derfor har vi haft en pause, fordi vi har ventet på noget af den rigtige kvalitet - vi kigger meget på kvaliteten af det, vi køber ind, tilføjer han.

Mackma tilbyder elektriske rørbukkere fra Ø38 x 2 mm og op til Ø219,1 x 12,7 mm med NC-styringer med en eller to akser, hvori man også kan kompensere for udbøjningen i materialet. Det høje drejningsmoment, højre/venstre buk med samme værktøj, samt buk under bukkehovedet, gør ifølge Hans Sandfeld Mackma særligt attraktive. Maskinerne er desuden alle med en lukket oliebad og vedligeholdelsesfri gearkasse.

- Teknologien, hvor man bukker rør omkring en matrice, er kendt, men kvaliteten er noget højere, end man tidligere har set. Så derfor lægger Mackma sig på linje med de andre high-end fabrikater, som vi i forvejen har på vores agenturliste, siger Hans Sandfeld.

Rørbukkerne sælges hovedsageligt til industrien, og Hans Sandfeld beretter, at man allerede har de første tilbud ude, selv om rørbukkerne først introduceres i dag.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078