23948sdkhjf

Succes for spåntagningsskolen

Efter seks moduler gør arrangørerne status på Spåntagningsskolen, som er blevet godt modtaget af branchen.
KJV A/S og Flextek står bag tiltaget med Spåntagningsskolen, som nu har kørt seks moduler med 40 deltagere. Tre moduler mere er programsat.

- Formålet med Spåntagningsskolen er at bidrage til en øget viden indenfor spåntagning i industrien. Målgruppen har været den spåntagende industris medarbejdere, der har kendskab til spåntagning, og som ønsker at blive dygtigere til at arbejde med CNC-maskiner – herunder faglærere fra de tekniske skoler samt teknikere, der gerne vil tilbage i branchen, men trænger til en opgradering af deres faglige viden, forklarer Henrik Løftgaard, administrerende direktør i KJV.

Han peger på, at det vigtigste for både KJV og Flextek har været at kunne tilbyde en form for undervisning.

- Det er noget, som flere af vore kunder har efterspurgt, og derfor er det også vigtigt, at vi viser en parathed til at lukke dette behov, slår han fast.

Fra generel fræs til CAM
De seks afholdte moduler dækker lige fra drejning, opspænding, generel fræs, dynamisk fræs til CAM-programmering. Der er fortsat tre moduler på Spåntagningsskolen, der skal afholdes, og derefter vil KJV og Flextek vurdere, hvad eventuelle kommende moduler skal bestå af.

Henrik Løftgaard er godt tilfreds med de tilbagemeldinger, der er kommet fra de tidligere kursister.

- Interessen for skolen har været rigtig fin, og der er indtil videre undervist mere end 40 kursister. Spåntagningsskolens succes bliver dog ikke målt på antallet af kursister, men på kursisternes tilfredshed. Efter hvert modul foretager vi en grundig evaluering med hver kursist, så vi sikrer os, at de er tilfredse, siger Henrik Løftgaard, der blandt tilbagemeldingerne har set følgende vendinger:

Vi fik svar eller sparring på alle spørgsmål omkring programmering, værktøjer og teknikker – og fik genopfrisket de gamle huskeregler.

En øjenåbner i forhold til bearbejdningsteknikker.

Lærerigt kursus - fik den nyeste viden om teknikker, værktøjer og holdere.

Lærte at skære en fjerdedel af min produktionstid ved at gøre tingene på en anden måde med nye værktøjer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11