23948sdkhjf

Finansiering til ny automatiseringsteknologi

Der er finansiering at hente for virksomheder, som kan være med til at fremme automatisering i små og mellemstore produktionsvirksomheder. Markedsmodningsfonden har nu åbent for ansøgninger.
Det første af to informationsmøder om, hvordan virksomheder får del i støttekronerne blev afholdt i sidste uge, og ifølge teamleder i Markedsmodningsfonden, Rune Andreasen, var interessen stor.

- På informationsmødet fortæller vi, hvilke krav, der er til ansøgerne. Men samtidig får de fremmødte mulighed for at sparre individuelt med os, siger Rune Andreasen til AutomationsFokus.

Fokus på automatisering og digitalisering
Markedsmodningsfonden er en finansieringsmulighed til innovative private virksomheder, der mangler kapital til at teste og tilpasse innovative løsninger sammen med potentielle slutbrugere, for på den måde at gøre løsningerne klar til markedet.

Fonden har i år særligt fokus på projekter, der omhandler test og tilpasning af innovative løsninger, der kan fremme graden af digitalisering og automatisering i små og mellemstore produktionsvirksomheder.

Digitalisering/automatisering defineres som løsninger, der kan forbedre virksomheders produktivitet ved at digitalisere eller automatisere dele af produktionen.

- Alle typer virksomheder er velkomne. Dog skal et projekt være på minimum 3 mio. kr. og maksimalt vare tre år, siger Rune Andreasen.

Infomøde i Hedensted
Den 8. september afholder Markedsmodningsfonden informationsmøde sammen med Dansk Produktions Univers i Hedensted.

- Dansk Produktions Univers har stor erfaring med produktion og automatisering, så det var nærliggende at holde et informationsmøde her, siger Rune Andreasen, som forventer mange ansøgninger til Markedsmodningsfonden.

- Vi laver derfor en præscreening af de interesserede virksomheder, som virksomhederne allerede nu kan booke tid til. Formålet med screeningen er at finde ud af, om det enkelte projekt og løsning passer inden for markedsmodningsfondens rammer. Således sørger vi for, at virksomhederne ikke spilder unødvendig tid på at ansøge, hvis de ikke passer ind i fondens rammer.

Næste ansøgningsrunde har frist 7. oktober 2016 kl. 12.00, og den telefoniske præscreening er åben til og med uge 39.

Virksomhederne kan læse mere om ansøgningsprocessen samt booke en præscreening på Markedmodningsfondens hjemmeside .

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078