23948sdkhjf

Det summer af klassisk messe i Brøndby

Automatik 2016 åbner i Brøndby Hallen i morgen tirsdag klokken 8.30. Arrangørerne holder fast i små ens stande og smalle gange, der giver en speciel messestemning.
Det er teknik i topklasse, der vises frem i Brøndby Hallen under Automatik 2016, som åbner i morgen 8.30, men messerammerne er ganske traditionelle.

Og de traditionelle rammer i Brøndby, som blev valgt tilbage i 2004, vælger arrangørerne bag messen bevidst at holde fast i.

Det forklarer Niels Barfod Jakobsen, som er medlem af styregruppen bag Automatikmessen, der arrangeres af Messe Center Herning (MCH) i samspil med blandt andet brancheorganisationerne BITVA og DIRA.

- Det summer jo af gammeldags messe i Brøndby Hallen med intensitet i de smalle gange, siger Niels Barfod Jakobsen, som ejer og driver industri- og teknikleverandøren V. Løwener og også er medlem af brancheorganisationen Bitvas bestyrelse.

- Vi har diskuteret, om vi skulle have noget mere plads, men vi er meget tøvende, for vi er glade for konceptet i Brøndby. Det er nemt for udstillerne, det er meget ensartet, og der er altid stor kundetilfredshed med denne her messe, siger han.

4.0 er overskriften
Niels Barfoed Jakobsen ser personligt frem til en messe, hvor den fjerde industrielle revolution er det helt overskyggende tema.

- Det store fokus er industri 4.0, og det handler i høj grad om digitalisering. Det skinner jo også igennem på messens konferenceprogram, hvor vi har nogle rigtig gode spillere med. Det gælder blandt andet Microsoft.

Og Niels Barfod Jakobsen peger på, at det giver helt nye muligheder for industriproduktion, når man kan kaste sine informationer op i en datasky og styre sine maskiner og komponenter på en helt ny måde. Det styrker samspillet og kommunikation både internt i produktionen og i forhold til kunderne.

- Messen er med til, at industrien får øjnene op for mulighederne i det her. Det er med til at skubbe til folk, og sådan en messe er med til at præge fremtidens industri, slår han fast.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079