23948sdkhjf

Masentia-direktør rost for sit mod

Masentia-indehaver Flemming Hjort blev under sin 50 års fødselsdags-fest rost for sit mod af medarbejdernes repræsentant. Festen blev en dag med burgere, bajere og akustisk musik.
Der var fest hos Masentia i Odense i fredags, og hovedpersonen var virksomhedens direktør og indehaver Flemming Hjort.

Han havde inviteret til reception i anledning af sin 50 års fødselsdag, og der var pæne ord med på vejen til chefen fra medarbejdernes side.

De ord stod produktchef Poul Erik Skælbæk for, da han talte på vegne af medarbejderne.

Han beskrev Flemming Hjort som kaptajn på skiber AVN og som en kaptajn, der har ført skibet sikkert i både oprørt hav og i stille vand.

- Du har haft modet til at skifte navn og til at shine skuden op, sagde Poul Erik Skælbæk med henvisning til, at selskabet i 2014 skiftede navn fra AVN Maskin til Masentia.

Samtidig gav Poul Erik Skælbæk de fremmødte gæster et indblik i, hvordan Flemming Hjorts vej ind i maskinbranchen har været en smule utraditionel og blandt andet har budt på et mislykket erhvervseventyr, hvor idéen var at sælge kvalitetstræ til japanerne.

Og så var det tid til medarbejdernes gave, der både var modig og utraditionel og en ægte gave "til manden som har alt" - nemlig en gæsteoptræden med bandet Acoustica, som dukkede op og gav prøver på repertoiret.

At Flemming Hjort er en mand, som både er modig og tør tænke anderledes blev understreget af menuen. Den klassiske buffet var blæst af banen af 450 miniburgere, såkaldte sliders, proppet med perlehøne, krondyrkølle, anderilette og vildsvin - flankeret af rodfrugtechips og skummede fadøl fra de blanke haner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094