23948sdkhjf

Danskere går sammen på Aluminium 2016

Mindst 16 danske aluminiumsvirksomheder udstiller i Düsseldorf.
Danmark viser flaget på messen Aluminium 2016 i Düsseldorf i Tyskland. Organisationen Aluminium Danmark stiller med en fællesstand med foreløbig 16 virksomheder.

Messen finder sted 29. november til 1. december og er verdens største aluminium-messe.

- Vi laver en fællesstand på 200 kvadratmeter. Der er teknisk set udsolgt, men der er stadig mulighed for at komme med på en "delestand", hvor man udstiller på det lille fællesareal. Så er der en maskinfabrik med eksport til Tyskland, så er der stadig en mulighed, siger Jim Hansen, sekretariatsleder for Aluminium Danmark.

På delestanden er der en professionel standvært, nemlig Lis Nørgaard fra firmaet Dansk Eksport, som til daglig arbejder med det tyske marked.

Forventer 1.000 udstillere
Arrangørerne af Aluminium 2016 venter omkring 1.000 udstillere på messen og 27.000 besøgende.

Messen vil fylde seks haller i Düsseldorfs messeområde. Messen vil vise aluminium anvendt i en lang række industrier, fra bilindustri og rumfart til byggeri og emballage.

På messen bliver der også uddelt flere priser under titlen European Aluminium Award. Det er tiende gang, at European Aluminium Award bliver uddelt.

Aluminium Danmark har nomineret seks danske produkter til forskellige kategorier af prisen.

Den danske fællesstand støttes af Eksportrådet.

- Vi ser gode muligheder for danske aluminiumvirksomheder i Tyskland, og vi satser på at få en endnu større fællesstand i 2018, siger Jim Hansen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.238