23948sdkhjf

Tysk specialmesse giver stærke kontakter

Danske virksomheder knytter kontakter på EuroBlech i Hannover.
25. oktober åbner den store EuroBlech-messe i Hannover. Det er en specialiseret messe, der viser alle de nye maskiner til pladebearbejdning og -håndtering. Samtidig er det en markedsplads for underleverandører inden for plademetal.

- EuroBlech er en meget specialiseret messe. Det handler om alle teknikker inden for pladebearbejdning, og de, der besøger messen, er helt klar over, hvad de søger efter, fortæller Jan Graf, salgschef for DFT Presswork i Nordborg på Als. Han har været på messen de sidste fire år.

Messen kommer til at dække et bredt felt af teknikker som dybtræk, sammenføjning, svejsning, bukning, 3D-print, overfladebehandling, værktøjer, kvalitetskontrol og CAD/CAM.

Der bliver omkring 1.600 udstillere fra 40 lande, og der ventes omkring 60.000 besøgende.

Ligesom på Hannovermessen i foråret vil der være fokus på intelligent produktion med kommunikation mellem maskiner og dataudveksling.

DFT Presswork bruger EuroBlech til at skabe sig nye kontakter og i sidste ende nye kunder.

- Vi får typisk nogle gode kontakter på messen, som i nogle tilfælde udmønter sig i ordrer noget tid efter, siger Jan Graf.

Firmaet EJV Tooling i Horsens har også udstillet på EuroBlech i et par år.

- Jeg er for eksempel lige ved at lande en ordre fra et lettisk firma, som jeg fik kontakt med på EuroBlech for to år siden, siger direktør Jesper Kjærby, EJV Tooling.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203