23948sdkhjf

Ny DIRA formand brænder for at hjælpe

DIRA's nye formand Cornelius Olesen, som er uddannet svagstrømsingeniør, vil hjælpe og inspirere danske virksomheder til øget automatisering og konkurrenceevne.
- I DIRA er vi meget praktiske anlagt, siger Cornelius Olesen til Automationsfokus på spørgsmålet om, hvordan DIRA skal hjælpe danske virksomheder. Og uddyber:

- Jeg brænder for at hjælpe med automationsløsninger, og DIRA vil fortsætte med at arrangere virksomhedsbesøg for et bredt udvalg af virksomheder, så de kan blive inspireret til at automatisere.

På den måde skal budskabet om, at automatiseringer betaler sig, udbredes, og det er den nye formands opfattelse, at deltagerne på virksomhedsbesøgene giver positiv feedback efter arrangementerne og bliver inspireret af det, de ser.

Samme formål tjener foreningens Roadshow, som i år afholdes i uge 47.

- Også her inviterer vi bredt blandt virksomheder, som kan komme og se nye automatiseringsløsninger, siger Cornelius Olesen, som afløser Nils Knudsen på formandsposten.

Svagstrømsingeniør og virksomhedsstifter
Cornelius Olesen havde inden da siddet i DIRA's bestyrelse siden 2013 og har derigennem fået et rigtigt godt billede af DIRA's arbejde.

Cornelius Olesen, som til daglig er direktør og salgsansvarlig i PJD Production Perfomance, har desuden flere bestyrelses- og formandsposter bag sig i dansk erhvervsliv. Eksempelvis var han formand for IDA Lederforum Sjælland i årene 2006-2013.

Han er uddannet svagstrømsingeniør fra Københavns Teknikum i 1976, og i 2008 var han med til at stifte den fynske virksomhed PJD Production Performance, som udvikler software og systemer, som skaber synlighed i produktioner.

Læs mere om: dira
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.218