23948sdkhjf

"Jeg tænkte, det kan vi lave smartere"

J.G. Aluminium fra Ikast præsenterede et egenproduceret planforsænket køredæksel på messen VandTek i København.
J.G. Aluminium fra Ikast, som med tre ansatte fungerer som traditionel underleverandør i metalindustrien, har været med på messen VandTek i København. Det skyldes, at metal-underleverandøren har bygget en linje af slutprodukter oven på den øvrige produkter, nemlig låg og dæksler i både aluminium og rustfast stål henvendt til vand- og spildevandssektoren.

- Det er første gang, vi er på en messe, og vi synes, det er en interessant oplevelse. Vi får konkrete forespørgsler på vores dæksel, og generelt er det her en del af, at vi prøver at markedsføre os noget mere, forklarer Jesper Gindler, indehaver af J.G. Aluminium på messestanden.

Det er et planforsænket kørebanedæksel, der vises frem på messen. Det dæksel klarer et tryk på 25 ton. Låget alene vejer 125 kilo, men det håndteres let med en hånd på grund af det fjedersystem og de indvendige hængsler, som Jesper Gindler selv har designet, konstrueret og skabt.

- Jeg så sådan et dæksel et sted og tænkte, det kan vi lave smartere, forklarer han og viser de indbyggede hængsler og løftemekanismen frem.

J.G. Aluminium tror på, at der er stort potentiale for det let betjente og meget solide dæksel, som kan konstrueres med ekstra forstærkning og belastningsevne på op til 90 ton.

- Det begyndte med aluminiumsdæksler, og nu har vi så udviklet det her dæksel, hvor vi håber på eksport til Tyskland, Norge og Sverige, siger Jesper Gindler, der er uddannet rustfast klejnsmed.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.149