23948sdkhjf

Udstillere strømmer til messe

Antallet af udstillere på FoodTech 2016 nærmer sig 300 og overstiger dermed messen for to år siden. Prins Joachim deltager igen på åbningsdagen.
Om få dage slår FoodTech-messen dørene op i Herning, og når de besøgende fra fødevareindustrien strømmer til, så møder de en stribe fuldt belagte messehaller.

I alt udstiller knap 300 leverandører og aktører i fødevareindustrien, og dermed er der skabt et positivt udgangspunkt for årets messe. I 2014 var der 280 udstillere på FoodTech.

- Forventningerne til antallet af udstillere er indfriet, og vi mærker faktisk en lille fremgang i forhold til messen for to år siden, siger John Jensen, som er projektleder hos MCH, der arrangerer messen.

Han har sammen med sine kolleger fordelt de knap 300 udstillere over 30.000 kvadratmeter messeareal.

- Det er virkelig godt, at vi oplever så mange udstillere, og jeg tror, det hænger en del sammen med de mange aktiviteter, vi har på messen, siger John Jensen med henvisning til FoodTech Challenge og International Food Contest samt EHEDG’s verdenskongres om hygiejnisk design.

Projektlederen vurderer samtidig, at der lige nu er positive bevægelser i en dansk fødevareindustri, som konstant forsøger at udvide og udbygge sin rolle overfor både danske forbrugere og i det globale samfund.

- Bølgerne af økologi og ’køb dansk’ stiller også krav til ny teknologi, og helt generelt skal der konstant tænkes i produktivitet og forbedret vedligehold af maskinerne. Fødevareindustrien er allerede stærkt automatiseret, men der bliver hele tiden udviklet nye løsninger, og det handler FoodTech også om, forklarer John Jensen.

Prins Joachim deltager igen i år ved åbningen af messen, som finder sted fra 1.-3. november. Og håbet er naturligvis, at den royale gæst bliver en af rigtig mange gæster.

- Vi glæder os rigtig meget til messen, og vi håber, at rigtig mange mennesker kommer hertil, siger John Jensen, som naturligvis håber, at FoodTech kan nå samme besøgsniveau som i 2014.

I 2014 var der 8.288 gæster på FoodTech og af dem var de 943 fra udlandet.


Artiklen er en del af temaet FoodTech 2016.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.22