23948sdkhjf

Damstahl sætter turbo på salget til pharma- og fødevareindustrien

Damstahl har travlt i sin Flow Technology-afdeling og har ambitioner om at blive den førende leverandør til pharma- og fødevareindustrien inden for sit område.
Damstahl kan nu præsentere et nyt team til sin Flow Technology-afdeling med mere end 30 års erfaring med rustfri stål og specialkomponenter til pharma- og fødevareindustrien.

Kenneth Stig Mortensen er udnævnt til nordisk sales manager for Damstahl Flow Technology. Han har stor viden om rustfri stål og 12 års salgserfaring i Damstahl, mens Jan Lindegaard Hansen kommer udefra og er ny produktspecialist med 20 års erfaring. Han kommer fra en stilling som indkøber i en større dansk underleverandørvirksomhed til den farmaceutiske industri.

- Vi glæder os til at dele den specialviden med nuværende og nye kunder, som Jan Lindegaard Hansen kommer med. Jan har været vant til at supportere de interne projektledere i pharmaindustrien, når de købte ind til projekter. Han har en stor indsigt i de strenge krav og normer, som stilles i pharmaindustrien. Det er en viden, som industrien i hele Skandinavien kan få glæde af, siger Kenneth Stig Mortensen.

Tredje mand på Damstahls Flow Technology team er Shawn Memory, som er uddannet i Damstahl og efterfølgende ansat som indkøber.

Damstahls nye Flow Technology-team kan man møde på FoodTech fra 1. til 3. november i Herning. Her bliver teamet suppleret med faglige kræfter fra Neumo, AWH, Egmo og Rieger.

- Netop familieskabet med den verdensomspændende Neumo-Ehrenberg-gruppe er en af de forcer, som jeg fandt meget interessant set fra pharmaindustrien, da jeg sad på ”den anden side af skrivebordet”, siger Jan Lindegaard Hansen, og fortsætter:

- I kraft af familieskabet er Damstahl nemlig totalleverandør til pharma- og fødevareindustrien og kan ofte sikre levering fra dag til dag. At være lagerførende i Danmark og dermed kunne tilbyde hurtig levering af pharma fittings er af stor vigtighed, når anlæg skal vedligeholdes i industrien.

- Vi oplever stor travlhed for tiden, da vi leverer til to store, danske farmaceutiske byggerier, så vi udvider gerne på bemandingen igen, hvis vi kan finde de rigtige fagfolk. Vores mål er klart at blive den største leverandører herhjemme til pharma- og fødevareindustrien inden for vores område, siger Kenneth Stig Mortensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109