23948sdkhjf

- FoodTech er god kundepleje

Scanflavour-tekniker nåede rundt til masser af samarbejdspartnere
Når man kun kender mange af sine samarbejdspartnere fra telefonsamtaler, så er FoodTech-messen i Herning aldeles fremragende til at få et bedre kendskab til dem.

Det konstaterede tekniker Morten Olsen fra ingrediensproducenten Scanflavour, da Food Supply mødte ham i Messecenter Herning.

- Jeg er her ikke for at skabe forretningsforbindelser, men mere for at pleje og vedligeholde dem, vi har i forvejen. Og det har været rigtig behageligt at komme rundt til deres stande. Der har været god stemning og godt humør, sagde Morten Olsen, som måtte erkende, at han på en enkelt dag i Herning ikke nåede alt det, han og hans medbragte Scanflavour-kollega gerne ville have nået:

- Der er jo så mange stande, at man er nødt til at prioritere. Der var seks stande, vi under alle omstændigheder ville se, og dem har vi også fået besøgt.

Ud over det med at pleje forbindelserne var Morten Olsen i Herning for at se på nye produkter. Især havde han blik for, hvad der rører sig i sæbeindustrien, i pumpeindustrien og blandt stålproducenter.

Artiklen er en del af temaet FoodTech 2016.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204