23948sdkhjf

Det sker: Nye råvarer, nye teknologier og nye muligheder

I fødevaresektoren er der et voksende fokus på ressourceudnyttelse – det giver behov for nyt udstyr og teknologier.

Udviklingen fører blandt andet til, at flere sidestrømme forarbejdes til for eksempel ingredienser, farvestoffer eller andre højværdistoffer.

Den tendens driver udvikling og efterspørgsel af teknologier og udstyr til udnyttelse af mange forskellige typer sidestrømme.

En anden tendens i den bio-baserede værdikæde er, at teknologi til forarbejdning af en type ressource som for eksempel en våd sidestrøm også kan anvendes til oparbejdning af andre våde sidestrømme.

Tendenserne rummer et stort eksportpotentiale for danske virksomheder, og vi skal derfor blive klogere på, hvordan bæredygtighed og bio-baserede værdikæder bliver til konkret forretning. Det bliver omdrejningspunkt for netværksmødet i MMFoodTech den 6. december.

Program:

· 12.00: Frokost

· 12.45 Velkomst og siden sidst

· De bio-baserede værdikæder: Hvad er det, og hvad giver det af muligheder? ved Karen Hamann, IFAU.

· Projekt: ”Gør bioøkonomien til eksportforretning” ved Karen Hamann, IFAU

· Case: Sådan giver bioøkonomien nye forretningsmuligheder for Process Design ved John Seneberg, Process Design

· Kaffe, kage og networking

· Case: Sådan skaber Nordisk Tang nye fødevarer ved Heine Olesen, Nordisk Tang

· Projekt: Hvordan skaber vi forretning i hygiejnisk design? ved Alan Friis, Tech4Bizz

· Næste skridt i MMFoodTech

· 17.30: Tak for i dag og sandwich 

Netværktsmødet finder sted den 6. december på Trinity Hotel og Konference Center i Fredericia.

Tilmelding og yderligere information på Industrisamarbejdets hjemmeside.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128