23948sdkhjf

69-årig vil sælge Vixen til metalindustrien

Hans Koch indleder nyt erhvervseventyr. Han bliver nu agent for Vixen, som bygger sandblæsere og vaskemaskiner til metalindustrien.

Selvom man er 69 år, kan man godt starte noget nyt.

Det beviser Hans Koch, som netop er gået tilbage til rollen som selvstændig med vaske- og sandblæsningsanlæg fra engelske Vixen på programmet.

Vixen producerer vådsandblæsere, glassandblæsere, industrivaskemaskiner, gennemløbs vaskeanlæg og højtryksrensekabiner til den metalbearbejdende industri, og alle maskiner kan sammenkobles med robotter, oplyser Hans Koch, som har en dansk hjemmeside på vej om Vixen.

- Tanken er at opbygge et forhandlernet herhjemme, og målet er at nå en omsætning på 2-3 mio. kr. i løbet af et par år, siger Hans Koch.

Hans Koch havde i 30 år firmaet Demo Maskindesign sammen med sin kone, og han har lang erfaring i at bygge specialmaskiner ud fra standardmaskiner og tilhørende automationsløsninger. Den erfaring har han også udnyttet de sidste tre år, hvor han var ansat i Pers.

Nu står der igen tilværelse som selvstændig på ugeplanen.

- Jeg overdragede min virksomhed til en virksomhed, hvor jeg så var sælger i tre år. Men nu fik jeg tilbud om at blive agent for Vixen UK, og det ville give mig den mulighed at blive selvstændig og samtidig få stor opbakning fra producenten af de produkter, jeg har leveret en del af i Danmark, siger Hans Koch.

Han forklarer, at forretningsplanen bliver direkte levering og fakturering fra Vixen til kunderne, mens han selv starter anlæg og servicerer kunder i Danmark, Sverige samt det nordlige Tyskland.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125