23948sdkhjf

VTM 2017 fokuserer på ni nye teknologier

Ni teknologier præsenteres på næste års fagmesse for maskiner, værktøj og teknik til den metalbearbejdende industri.

Ni teknologier sætter lige nu en del af dagsordenen i den metalbearbejdende industri, og de nye teknologier bliver også en del af omdrejningspunktet på VTM 2017 i Odense Congress Center.

Messen finder sted fra 28. februar til 3. marts.

Teknologierne er med på fagmessen, fordi de ifølge arrangørerne vil ændre industriens hverdag.

Helt grundlæggende handler det om Industri 4.0, og forskere på Aalborg Universitet og Syddansk Universitet har defineret ni nøgleteknologier i Industri 4.0.

- På VTM17 ønsker vi at give hele branchen - ledere såvel som ansatte - den viden og inspiration, som er så vigtig for vores fremstillingsindustri. Her er samarbejdet med universitetsmiljøet vigtigt, og vi er stolte af at kunne præsentere teknologier, som alle har set dagens lys, men endnu ikke er fuldt implementeret i produktionsvirksomhederne, siger Krista Kristensen, der er ansvarlig for VTM 2017.

Hun peger på, at internettet har en central placering i Industri 4.0, hvor Internet of Things og cloud computing har medvirket til at skabe et teknologisk miljø, hvor mennesker, maskiner, apparater og materialer problemløst kommunikerer med hinanden. Det giver helt nye og uanede muligheder.

- Mulighederne og konsekvenserne af teknologierne er endnu ikke dokumenterede, men der er en bred opfattelse af, at teknologierne hver for sig eller sammen, vil få stor betydning for vores produktion i såvel små, mellem som store virksomheder de næste mange år, siger Kristia Kristensen og fortsætter:

- På VTM 2017 vil vi gerne tydeliggøre, at teknologierne er tilgængelige. 

De ni nye teknologier på VTM

Robotter

Big Data

Cybersecurity

Gem data i skyen

Augmented reality

Internet of Things

3D teknologi – lag på lag

Additive Manufacturing (AM)
Integration

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.206