23948sdkhjf

Voith Industrial Services renoverer svensk raffinaderi

Voith Industrial Services Danmark har gennemført en turnaround for deres mangeårige kunde Preem et raffinaderi i Lysekil i Sverige.

Ud over de generelle turnaround-aktiviteter skulle de udføre yderligere arbejde på en stor ovn, der blev udvidet efter åbning og inspektion af beholderen. Ved undersøgelse af rørene blev der registreret tegn på materialetræthed og revner. Derfor besluttede kunden sig for at få udskiftet alle underordnede samlekasser og rør.

Voith Industrial Services producerede seks nye samlekasser og forgreningsrør, der forbinder alle de vertikale rør, på deres værksted i Göteborg, mens de afventede produktionen af 240 nye rør.

Under installationsprocessen i juli og august arbejdede cirka 45 ansatte ude hos kunden med at fremstille mere end 600 svejsninger på to skiftehold. Det viste sig at være en stor udfordring, da de 16 meter lange rør skulle løftes ind i beholderen cirka 30 meter over jordoverfladen.

Efter en særlig trykprøvning med nitrogen ved over 150 bar kunne projektet leveres til Preem uden en eneste utæthed. Voith Industrial Services monterede desuden mere end 250 flangeforbindelser.

I november skal Voith Industrial Services levere lignende tjenester til et andet svensk raffinaderi. Teamet vandt dette projekt, fordi de havde udført et godt stykke arbejde i Lysekil.

Hans P. Svensgaard, sales manager hos Voith Industrial Services i Danmark:

- Vi er glade for, at vi igen kunne overbevise kunden om vores gode arbejde, og vi ser frem til turnaround i Lysekil i foråret 2017, hvor vi har budt på et tilsvarende job.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109