23948sdkhjf

Flextek skifter direktøren ud

Henning Dam træder 1. april tilbage som administrerende direktør for Flextek i Hedensted og får fremover rollen som salgschef. Flextek søger ny administrerende direktør.

Der er ny administrerende direktør på vej til Flextek i Hedensted.

Henning Dam træder omkring 1. april tilbage fra posten, og han skal fremover være salgschef med ansvar for den interne og eksterne salgsafdeling med i alt 11 ansatte.

Henning Dam forklarer til Jern & Maskindustrien, at direktørskiftet sker som en konsekvens af, at det ikke afspejles på bundlinjen, at Flextek har øget omsætningen.

Flextek er inde i en positiv periode med omsætnings- og aktivitetsfremgang, og i år forventer selskabet at slutte året med en omsætningsfremgang på 10 procent i forhold til sidste år. Men årets overskud bliver formentlig bliver på niveau med sidste år, og det er baggrunden for direktørskiftet.

- Jeg har derfor i enighed med den svenske ejer J2L Holding i Stockholm valgt, at jeg fremover koncentrerer mig omkring salgsarbejdet over for de danske kunder samtidig med, at vi ønsker at styrke samarbejdet med vores maskinleverandører bl.a. Okuma, YCM, FPT, Litz, Yasda og Star, sigfer Henning Dam.

Han vurderer selv, at han har vanskelligt ved at løfte direktørrollen, hvor der både er krav om at trimme organisationen internt og samtidig både opfylde agenturernes ønsker om salg og udbredelse og ejerskabets krav til indtjening.

- Der har jeg nok været lidt for orienteret omkring salgsarbejdet, erkender Henning Dam.

Han ser nu frem til at besætte den nye stilling, som også betyder, at han kan fortsætte som formand for Supportteam for industriteknikere uddannelsen i Danmark.

- Vi har i dag syv supportteams, og der er flere på vej - arbejdet vil i den kommende tid bliver intensiveret bl.a. gennem opnåelse af fondsstøtte og opnåelse af andre eksterne midler, da de 80 medlemsvirksomheders kontingent ikke er tilstrækkeligt til at fortsætte den positive udvikling omkring hvervning af flere dygtige industriteknikere til den danske metalindustri, siger Henning Dam.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079