23948sdkhjf

Svensk succes for Q-System

Siden Q-System i 2011 etablerede eget datterselskab i Sverige, er salget på det svenske marked steget med over 100 procent på årsbasis.

2016 har også bidraget pænt til bundlinjen, da datterselskabet har "landet" mange store ordrer i forskellige brancher og ikke mindst i madras- og træindustrien. Det skriver Q-System i en pressemeddelelse.

Tilbage i januar kunne Göran Svanberg fra Q-System Sverige AB meddedele, at en stor madrasproducent igen havde valgt Q-System som leverandør af to nye produktionslinjer og til at foretage flytningen af fire eksisterende produktionslinjer. De nye produktionslinjer består af flere specialkonstruerede units, der har været udviklingsopgaver, men som har fungeret perfekt, siden anlægget blev taget i brug i midten af sommeren.

- Vi er rigtig gode til specialløsninger og til at tilpasse os kundens behov – det er der, vores styrke ligger, udtaler Göran Svanberg

- Vore projekter her i 2016 spænder over mange forskellige brancher – og transportgods. Vi har lavet transportløsninger til betonelementer hos ST:Eriks Betong, til paller i frysehus hos Unilever og til transport og palletering af tomme bøtter hos Emballator Ulricehamns Bleck, fortsætter han.

- Vi har også leveret en løsning til pallesortering/håndtering hos Stackes Hydraulik, et transportsystem i flere niveauer hos Toyota Handling i Mjölby, og en skræddersyet løsning hos Hedlunds Papper, så de nu kan håndtere de specielle Ikea-paller – alle sammen løsninger, som indebærer specialenheder for at kunne leve op til lige netop de specielle forhold, der gør sig gældende hos den enkelte kunde, lyder det fra Göran Svanberg.

Han forklarer, at der ligger flere spændende projekter lige om hjørnet i det svenske, og han derfor forventer at 2017 bliver et godt år.

/he/

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125