23948sdkhjf

Smeden blev lejet ud til Ghana

AVOS - A. Vølund & Søn A/S fra Kalundborg tager nye skridt i retning af fleksibilitet på et globalt marked. En smed blev udlånt til kunde i Ghana i sidste uge.

Alle snakker om fleksibilitet og omstillingsparathed, og hos AVOS - A. Vølund & Søn A/S i Kalundborg sætter man handling bag ordene.

- Vores kunde i Ghana forespurgte os, om de kunne leje en meget erfaren svejser til at indkøre et specifikt emne. Vi arbejder ude hos vores kunder herhjemme, ofte i forbindelse med vedligeholdelses- og montage opgaver, så hvorfor ikke også Ghana, fortæller administrerende direktør Anders Vølund.

AVOS - A. Vølund & Søn A/S er familieejet og har været det siden 1853. I dag drives den af 6. generation - brødrene Anders og Thomas Vølund. AVOS producerer opsvejste og bearbejdede emner i rustfri og sort stål til industrien, og beskæftiger både kleinsmede og maskinarbejdere. 

Da beslutningen var taget, var det i gang med forberedelsesarbejdet, hvilken medarbejder med de rigtige kompetencer havde mulighed for at tage af sted, og hvem kunne tages fra de allerede planlagte opgaver, samt hvad krævede det af visa, vaccinationer osv. 

Efter alle disse overvejelser, blev det John Birkemos Jensen der pakkede kufferten og vendte næsen mod det varmere klima i Ghana. Jeg blev spurgt, om det var noget for mig at komme afsted, og efter at jeg lige havde "clearet" med familien der hjemme, sagde jeg ja tak, fortæller John Birkemos Jensen.

- Det var lidt spændende hvad der ventede mig i Ghana. Jeg læste om landet inden jeg tog af sted, så jeg var forberedt. Arbejdsopgaverne kendte jeg, da jeg arbejder med samme opgaver her hjemme på værkstedet. forklarer John Birkemos Jensen.

John er nu hjemme igen, i de vante omgivelser i Melby, efter en god tur.

- De var rigtigt flinke og imødekommende. De tog godt i mod mig. Trafikken og deres kørestil er dog noget anderledelse end her hjemme, og jeg var glad for, at jeg ikke selv skulle køre dernede, smiler John Birkemos Jensen.

John har fået opfyldt kundens ønsker og behov, og løst opgaven til stor tilfredsstillelse. "Det har været en stor succes for alle parter, og vi er glade for at kunne hjælpe vores kunder, også uden for Danmarks grænser, siger Anders Vølund.

På spørgsmålet om det er den sidste gang en medarbejder fra AVOS skal arbejde uden for landets grænser, svarer Anders Vølund.

- Nej det er det bestemt ikke. Vi har netop fået en ordre fra en kunde i Brasilien hvor en af vores medarbejdere skal forestå indkøring af en serie af cnc fræste specielle emner på en helt nye cnc fræser i januar 2017.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.144