23948sdkhjf

Pladespecialist opgraderer maskinparken

Med indtagelsen af en ny fabrik får Danish Laser Technology i Aalborg samtidig plads til en kraftig opgradering af maskinparken, blandt andet en vandskærer.

To nye pladelaserskærere, to nye kantpresser, en vandskærer og en afgrater.

Det er ikke småting, som DLT, Danish Laser Technology, opgraderer med, når virksomheden i starten af det nye år rykker ind i en ny 4.000 kvadratmeter stor fabrik i det østlige Aalborg.

- Derudover kommer selvfølgelig det udstyr, vi har med fra den eksisterende fabrik. Og så er der samtidig forberedt til endnu en laserskærer, siger administrerende direktør Preben Lausten.

Vandskæring er nyt
Alle maskiner er af mærket Bystronic. De to laserskærere kan skære plader på henholdsvis 3.000 x 1.500 millimeter og 4.000 x 2.000 millimeter, kantpresserne kan håndtere emner på henholdsvis tre og fire meter, mens vandskæreren kan klar emner på 4.000 x 2.000 millimeter.

- Vandskæring er nyt for os. I januar fik vi en ny investor ind, som købte sig ind i os, fordi de ikke selv vil lave pladedele. I dag laver vi dog stort set ikke noget for dem, fordi vi ikke kan nå det, så de får det lavet ude hos andre. For nogle år siden købte de en pladelaser og en vandskærer, og det grej får vi nu over til os, og så er det meningen, at vi skal lave deres underleverancer. Så jeg kan med sindsro sige, at væksten er der, siger Preben Lausten.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235