23948sdkhjf

VTM 2017: Med speciale i store emner

Hermle Nordic viser maskineriet frem på VTM 2017 i Odense. Håndtering af store emner hører til specialerne.

Når det drejer sig om optimerede resultater, så står Hermle-maskiner som regel i centrum. Den velkendte Hermle-præcision – sammen med procesrådgivning og projektstyring – har gjort os til en vigtig maskinpartner for næsten alle nøglebrancher. Fra store komplekse komponenter til mikrokomponenter på hightech-området. Alsidige anvendelser, resultater uden kompromiser – det står Hermle for.

Hermles bearbejdningscentre har takket være deres akse-koncept og NC-svingrundbordets integrationsmåde mulighed for meget stor emnediameter. Derfor kan de – i forhold til maskinens opstillingsareal – bearbejde meget store arbejdsemner. Alle modeller kan derved overgå svingområdet på 0° til 90° i A-aksen.

Det oplyser Hermle, der naturligvis har grejet kørt i stilling på messen for værktøjsmaskiner, VTM i Odense 28. februar-3. marts.

I C-akserne anvendes der, alt efter bearbejdning, snekke- eller torquedrev. A-akserne kan alt efter arbejdsemnevægten og den nødvendige dynamik udformes som enkelt- eller tandemdrev. Og MT-modellerne gør endda både simultan fræsning og simultan drejning mulig i 5 akser.

På VTM2017 viser Hermle C250U- samt C42U-maskiner, der begge er 5-aksede.

Artiklen er en del af temaet Spån & Plade.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079