23948sdkhjf

Presse sætter nye standarder

Den forstærkede model af XFT 2500speed presse fra Feintool sætter nye standarder og er i følge Feintool en effektiv løsning på de specielle udfordringer i produktionen af finudskæringer.

Modellen er udstyret med stærkere knuckle joints. Det øger pressekraften på toppen til 3.000 kN (tidsbegrænset). For brugeren af XFT 2500speed betyder denne modificering nye muligheder i produktionen af finudskæringer.

På grund af den ekstra forstærkning er denne model også egnet til dele, der er fremstillet af stål med høj trækstyrke, med tykkelse op til 8 mm, og med mere end 100 slag pr. minut. Det betyder en lavere belastning af pressen ved drift med konventionelle værktøjer, og større fleksibilitet på grund af den lejlighedsvise brug af værktøjer, der kræver større kraft.

Feintool har dertil udstyret den nye XFT 2500speed med en masse nyheder, der sikrer den største produktivitet og en perfekt kvalitet af delene fra finudskæringen. Blandt nyhederne er også forbedret stivhed samt et system til hurtigudskiftning af værktøjer. Den nyeste kontrolteknologi og innovative energistyring er ligeledes bestanddele i den nye presse. Dertil kommer, at den nye XFT 2500speed er udstyret med FEINmonitoring, der er et intelligent analyse- og vedligeholdelsesværktøj - og Feintools bidrag til industry 4.0

En video, der viser XFT 2500speed i praksis (engelsk udgave) kan ses på: www.feintool.com/powerpackage. 

Artiklen er en del af temaet Spån & Plade.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219