23948sdkhjf

Ny CEO hos SinoScan Group

Bjarke Pedersen fra LD Handel og Miljø overtager roret som CEO hos SinoScan Group efter Michael Agerkilde.

Bjarke Pedersen er oprindeligt ingeniøruddannet og har mangeårig ledelseserfaring som administrerende direktør indenfor blandt andet maskin-, pakke-, og stålindustrien.

– Bjarke er godt klædt på til at videreføre SinoScan Groups udvikling som leverandør af en stadigt voksende mængde af ingeniør- og designrelaterede ydelser, udtaler SinoScans medejer, Uffe Gyntzel.

– Samtidig er hans internationale, kommercielle erfaring afgørende i en organisation, der, som vores, tæller salgsselskaber i Danmark, Tyskland, England, USA, Canada og Kina, tilføjer han.

Bjarke Pedersen overtager roret efter Michael Agerkilde, der er blevet tilbudt nye udfordringer efter i to år at have stået for blandt andet styrkelsen af SinoScan Groups salg til en kundekreds, der spænder fra tyske markedsledende industrikoncerner til danske high-end designvirksomheder.

– Vi er utroligt glade for det arbejde, Michael har gjort for virksomheden de sidste to år og samtidig meget trygge ved at få Bjarke på broen til at forestå SinoScans fortsatte udvikling mod nye mål, udtaler Uffe Gyntzel.

SinoScan Group har mere end 100 ansatte globalt og påbegynder på årsbasis omkring 900 nye projekter, hvoraf mere end 400 ender med at gå i produktion. Projekterne spænder fra teknisk komplicerede komponenter til færdige produkter som samles på SinoScans egen montagefabrik i Shanghai. Virksomheden arbejder i dag med design-for-manufacturing, produktudvikling samt sourcing og produktion i primært Fjernøsten.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096