23948sdkhjf

Her kan alle bukke en jeep

AVN's fællesstand på VTM trækker messegæster til med kørende maskiner og muligheden for at bukke sin egen lille jeep på den hurtige TruBend 7036 kantpresse.

Der er mulighed for at bukke sin egen jeep på VTM.

Det sker på en TRUMPF TruBend kantpresse, som er en af flere kørende maskiner på AVN Teknik og AVN Pladetekniks fællesstand på messen.

TruBend 7036 gør det muligt ved hjælp af et 6-akset bagstop lavet af kulfiber at gøre det muligt at stoppe positioneringen ved en belastning på over 15 Newton. Dette vil ved en kollision forhindre skader på både maskine og operatør.

Chancen for at udføre sine egne buk og ende med at stå med en jeep i hånden trak mange menensker til AVN's stand på førstedagen. Det samme gælder fremvisningen af kombimaskinen TruPunch 1000.

I det hele taget er AVN Teknik og AVN Pladeteknik positivt overraskede over det store fremmøde på standen.

- Der har siden åbningen været hektisk aktivitet på vores stand.
TRUMPFs TruPunch 1000 trækker en masse interesserede til vores stand. Vi får mange spørgsmål, som går på den nye teknologi. TruPunch 1000 har bl.a. et nyt elektrisk bevægeligt stansehoved, som giver en stor fleksibilitet til enhver pladebearbejdningsopgave. Der er mulighed for tilvalg af laser, plus automation, som det er muligt at tilføre maskinen senere hen. Det er helt unikt, at du kan retrofitte en laser, og derefter vil maskinen fungerer, som en kombi-maskine, siger Christian Madsen fra AVN Pladeteknik.

Han håber at få solgt en maskine eller to på VTM.

Ny belægning på værktøj

Henrik Sahl Bech fra AVN Teknik er også yderst tilfreds med åbningsdagen.

- Vi var meget spændte på, hvor mange besøgende der ville komme, når man tænker på, at AMB messen i Stuttgart lige har været afholdt, men heldigvis så er der stadig stor interesse og opbakning til VTM messen. Messen er meget overskuelig og du kan nå rundt i alle afkroge af hallerne og samtidig være tilbage på arbejde igen, så virksomhederne behøver ikke at undvære deres medarbejdere i flere dage, blot fordi de skal på messe, siger han.

Han peger på, at der heldigvis er mange, som anvender Walters spåntagende værktøjer i deres produktion, og at det har været oplagt, at bruge VTM messen til lanceringen af Walters innovative belægningsteknologi TigerTec Gold, som betegnes som en revolution inden for belægninger.

VTM frem til fredag

Værktøjsmaskinmessen VTM fortsætter frem til fredag.

Artiklen er en del af temaet VTM 2017.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095