23948sdkhjf

Stantræk udvider

Til sommer får den østjyske underleverandør 1.000 ekstra kvadratmeter at boltre sig på.

De 1.000 kvadratmeter er en udvidelse på godt 30 procent, og dermed kommer Stantræk til at råde over 4.300 kvadratmeter under tag.

For nylig kunne virksomheden fejre rejsegilde, og alt skulle gerne være klar til at tage i brug før sommerferien.

- Byggeriet har været længe undervej, fordi vi har gået i overvejelserne, om vi skulle bygge til her, flytte til et andet sted eller måske starte produktion i Østeuropa. Gennem årene har vi kunnet se, at vi kan drive en rigtig fin forretning i Danmark, og derfor nåede vi frem til, at vi skal blive, hvor vi er, så længe vi er konkurrencedygtige på det globale marked, og vi kan skaffe kvalificerede medarbejdere, siger administrerende direktør og ejer Morten Petri Lauritsen.

Han glæder sig til at kunne tage den nye tilbygning i brug, for det er efterhånden blevet temmelig trangt i de eksisterende lokaler.

- Den ledige plads skal anvendes til at forbedre vores produktionslayout. Vi skal have et bedre flow i vores produktion, og det får vi kun ved at få lidt mere albuerum. Og så er der selvfølgelig også kvadratmeter til lidt nye maskiner, forklarer han.

- Det bliver hovedsageligt et nyt højlager vi vil bruge pladsen til, og det er der to årsager til: Den ene er, at vores kunder ønsker kortere og kortere leveringstider, og det kan de kun få, hvis vi har nogle gode rammeaftaler med vores kunder og derfor kan lagerføre færdigvarer og halvfabrikata. Den anden årsag er, at vores sourcing-koncept vokser, og dermed er vi nødt til i stigende grad at hente varer hjem fra Kina, fortæller Morten Petri Lauritsen.

Med udvidelsen af fabrikken er der også fjernet en væsentlig hindring for den fremtidige vækst i Lystrup.

- Stantræk har grundlæggende oplevet en stabil vækst gennem mange år, og derfor er vi trygge ved, at den fortsætter, og derfor har vi valgt at bygge til, slutter Morten Petri Lauritsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141