23948sdkhjf

Produktnyhed: Ny hurtig, pålidelig og gratis software til linearbe-regning

Som en gratis service på internettet tilbyder Schaeffler Groups center for linearteknik nu sine kunder et nyudviklet onlineprogram til beregning af profilskinneføringer.
Linear EasySolution hedder programmet, der er udviklet på basis af Schaeffler Groups Bearinx software til beregning af lejer og linearsystemer. Linear EasySolu-tion kan beregne den nominelle levetid for drevne linearføringer. Brugerfladen er meget brugervenlig med en overskuelig menu, der gør det let at indtaste data. Be-regningsmodulet er prækonfigureret og indeholder således de hyppigst anvendte kombinationer af komplette linearføringer bestående af drivmekanisme, skinner og vogne. Desuden har man mulighed for selv at vælge aksekombination med op til fire føringer og 16 vogne.

- Med Linear EasySolution tilbyder vi vores kunder en hurtig og direkte servicemu-lighed. Internetløsningen skal ses som et supplement til den tætte kontakt og råd-givning, vi allerede tilbyder vores kunder i dag, siger Ralf Moseberg, Head of Inter-national Sales hos INA linearteknik.

Hurtig og pålidelig lejeberegning
Maskinkontruktøren skal rubbe neglene i en verden, hvor udviklingsprocessen og produktlevetiden hele tiden bliver kortere. Kun den, der evner at reagere hurtigt og sikkert på nye udfordringer, får opgaven. Optimal og korrekt produktanvendelse er essentiel, og til dette formål er beregningssoftwaren Linear EasySolution en oplagt mulighed. Maskinkonstruktøren bliver i stand til at vælge og beregne den optimale linearføring - på et tidligt tidspunkt i hele processen. Med Linear EasySolution får man således et overblik over den aktuelle belastning på føringselementerne under hensyntagen til ændringer af trykvinklen samt ikke-lineære udbøjninger af både rul-ningselementer og de elastiske føringsskinner og –vogne. Selve beregningen sker ved hjælp af de nyeste algoritmer til simulering af profilskinneføringer. Det er muligt at gemme alle indtastede beregningsdata, som fx akseanordning, kræfter og belast-ninger, til yderligere bearbejdning og optimering samt til udskrivning af en pdf-fil med beregningsresultatet.

Gratis registrering
Beregningsprogrammet Linear EasySolution findes kun som en onlineløsning, der kan anvendes kvit og frit - helt uden beregning. Når man har ladet sig registrere, hvilket kun tager et øjeblik, kan man straks gå i gang med sine beregninger.

Kilde: Schaeffler Group - http://www.schaeffler.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.089