23948sdkhjf

SinoScan bindeled mellem Danmark og Kina

Danske SinoScan er kontaktleddet mellem danske virksomheder og kinesiske leverandører. Sinoscan sørger for de danske aktiviteter i Kina – lige fra montering til reklamationer og priser.
Sourcingfirmaet SinoScan A/S, der i Danmark har base i Odense, er den hjælpende hånd for både store og små danske virksomheder, der har produktion i Kina.

Det danske firma med dets 50 ansatte i Shanghai sørger for, at produktionen forløber som den skal hos kinesiske underleverandører i Kina. Det skriver ErhvervsBladet.

- Vi giver kunderne et tilbud med fast pris og overtager hele ansvaret i Kina. Man kan ikke styre en kinesisk leverandør fra Danmark, siger Flemming Nielsen og Uffe Gyntzel, som ejer og driver SinoScan, til ErhvervsBladet.

SinoScan beskæftiger ingeniører og teknikere, og det er disse ansatte, der er det uundværlige led, der binder bro mellem virksomhederne i Danmark og produktionen i Kina. De oversætter dokumentation, indhenter tilbud, udfører kvalitetssikring og finder nye underleverandører på det kinesiske marked for deres danske kontakter.

SinoScan har omkring 50 kinesiske leverandører, der producerer til metalindustrien – de kan dog også levere forskellige plastemner om nødvendigt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079