23948sdkhjf

Fynsk maskinfabrik i udvikling

Den fynske maskinfabrik KEN har haft en omsætningsfremgang på 21 mio. kr. i forhold til året før. Dette er resultatet af et voksende marked på maskinfabrikkens salg af desinficerende opvaskemaskiner, bækkenvaskere og laboratorieopvaskemaskiner samt opvaskemaskiner til storkøkkener og fødevareindustrien.
KEN A/S er en innovativ virksomhed med over 60 års erfaring inden for udvikling, produktion af desinficerende opvaskemaskiner, bækkenvaskere og laboratorieopvaskemaskiner samt opvaskemaskiner til storkøkkener og fødevareindustrien.

En positiv udvikling for virksomheden har betydet en omsætningsfremgang fra 198 mio. kr. i sidste regnskabsperiode til 219 mio. kr. i år. Resultatet før skat blev et overskud på 7,5 mio. kr. mod 3,9 mio. kr. året før. Det skriver dagbladet Børsen i dag.

Virksomheden oplever et voksende marked, som imidlertid går i retning af maskiner med mindre kapacitet. Det har krævet ændringer i produktionen, og i den forbindelse har KEN åbnet et datterselskab i Slovakiet.

KEN har i dag en ledende position på det skandinaviske marked og har egne salgsselskaber i Sverige og Norge. Størstedelen af produktionen afsættes til europæiske markeder, mellemøstlige lande samt til oversøiske markeder i Sydamerika og Fjernøsten.

KEN håndterer og bearbejder desuden også rustfri stål og medvirker gerne i processen fra indkøb af rustfri materialer, gennem lagring og håndtering, til bearbejdning, svejsning, polering m.m. af emnerne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093