23948sdkhjf

Nicon Industries investerer i svejsning

Siden 2013 har den nordjyske offshore-virksomhed investeret 1½ mio. kr. i nye svejsemaskiner.

I 2013 besluttede administrerende direktør og grundlægger af Nicon Industries, Anders Hecht-Pedersen, at investere mere end en million kroner i at skifte virksomhedens udtjente og utidssvarende svejsemaskiner ud med 20 spritnye Sigma 500 Offshore svejsemaskiner fra Migatronic. Siden da har Nicon Industries oplevet kraftig vækst. Det skriver Migatronic i en pressemeddelelse.

- Vores forretning er vokset med 30 procent alene fra 2015 til 2016, hvilket er hovedårsagen til, at vi investerer ½ mio. kr. i yderligere ti Sigma 500 Offshore maskiner i løbet af bare fire år. Vi havde ganske enkelt brug for flere svejsemaskiner for at følge med den stigende efterspørgsel, siger Anders Hecht-Pedersen.

En anden grund til Nicon Industries’ seneste investering er virksomhedens politik om, at hver svejser skal have sin helt egen svejsemaskine – og set i lyset af virksomhedens vækst de seneste år havde Nicon Industries altså brug for at erhverve sig et antal svejsemaskiner svarende til den øgede medarbejderstab.

- Det er en politik, som vi forsøger at fastholde, selv om vi vokser hurtigt. Ved at give hver medarbejder en følelse af ejerskab overfor deres helt egen Sigma, oplever vi en mere ansvarlig og mindre hårdhændet brug af svejsemaskinerne. Det fører i sidste ende til færre omkostninger til vedligehold og service, siger Anders Hecht-Pedersen.

Ifølge Jens Kristensen, der er distriktschef hos Migatronic, er offshore-industrien et centralt forretningsområde. Her stræber firmaet efter at blive den foretrukne leverandør af svejsemaskiner.

- Det er hele tiden vores ambition at tilbyde de bedste svejseløsninger til offshore-industrien. Derfor arbejder vi konstant på at udvikle vores software og maskindele til fordel for både nuværende og fremtidige kunder. Vi betragter os som en af de førende leverandører i svejsebranchen, og kunder, der vender tilbage, sådan som Nicon Industries, beviser jo den opfattelse.

Anders-Hecht Pedersen og Nicon Industries har været loyale kunder hos Migatronic i flere årtier. Der er dog også en tredje part, som er med til at holde det gode forhold mellem leverandør og kunde vedlige, nemlig P. Conradsen i Frederikshavn, der er mangeårig forhandler af Migatronics produkter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141