23948sdkhjf

2.000 udstillere klar til spåntagende messe

EMO Hannover i september bliver næste store samlingspunkt for den spåntagende industri i hele Europa - 2.000 udstillere er klar.

VTM-messen i Odense var stor set med danske øjne, men nu venter en forholdsmæssig kæmpe lige om hjørnet, når den europæiske udgave åbner dørene til efteråret.

Det sker, når EMO løber af stablen i Hannover fra 18. til 23. september med fuld fokus på maskiner og løsninger til metalindustrien.

EMO slår fast, at den tyske messe igen i år vil være det internationale mødested for alle med interesse i produktionsteknologi, og der vil være fokus på intelligent produktion, netværk og digitalisering.

- EMO Hannover 2017 bliver højdepunktet på året for metalforarbejdningssektoren, lover Wilfried Schäfer, der er administrerende direktør for VDW - de tyske maskinbyggeres forening - som er med til at arrangere EMO-messen.

Omkring 2.000 udstillere
Indtil videre har omkring 2.000 udstillere fra 42 forskellige lande registreret sig til messen. Det betyder, at dette år begivenheden er godt på vej til at slå de rekordhøje tal, som blev præsenteret ved EMO Hannover i 2013. De store udstillere i 2017 omfatter DMG Mori, Mazak, Fanuc, FFG, Grob, Doosan, Okuma, Makino og Siemens.

Wilfried Schäfer henviser da også til, at stort set hele industrien er samlet.

- Den komplette EMO udstillermappe ligner en "Hvem er hvem" af de internationale fabrikanter af produktionsteknologi, siger Wilfried Schäfer.

EMO Hannover er ikke kun det vigtigste mødested for alle aktører i metalforarbejdningssektoren, producenter og brugere. Det er også traditionelt et forum for nyskabelser og trendsættere, og det afspejler sig i messeprogrammet.

- Vi skal organisere talrige arrangementer med henblik på at tage fat på fremskridt indenfor vigtige tekniske og kommercielle problemstillinger indenfor metalbearbejdning, slår Wilfried Schäfer fast.

Striben af foredrag og konferencer supplerer fabrikanternes vifte af udstillinger, og giver de besøgende et omfattende billede af tendenser i metalbearbejdning.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095