23948sdkhjf

Robothus viste arbejdsdagen frem

Gibotech inviterede kunder og leverandører til åbent hus i nye lokaler i Odense. Omkring 300 mennesker var med.

Der var gæster fra mange brancher, da automationshuset Gibotech for nylig holdt reception i anledning af, at firmaet er flyttet til større lokaler i Odense.

Gibotech havde valgt at lade gæsterne følge med i en arbejdsdag, så der var blandt andet chance for at se et pakkeanlæg med robotter til bagerikoncernen Lantmännen blive bygget op. Samtidig var flere af Gibotechs leverandører inviteret til at udstille.

Gibotech udvikler automationsløsninger til transport og håndtering i virksomheder og på sygehuse. Der indgår robotter i alle Gibotechs løsninger.

Omkring 300 mennesker besøgte virksomheden i de to dage, receptionen varede, heriblandt Odenses ny borgmester, Peter Rahbæk Juel.

- Vi har oplevet stor interesse fra kunderne for håndtering, logistik og automatisering. Virksomhederne er interesserede i at få frigjort nogle hænder til produktive formål. Man er interesseret i at få automatiseret nogle af transporterne mellem arbejdspladser, og mellem lager og arbejdspladser, siger Henrik Anker, direktør for Gibotech.

Hvad kræves der?
- Der er også mange, der spørger til, hvordan man kommer i gang med robotter, og hvad der kræves af et firma for, at man kan arbejde med robotter.Mange af vores kunder har talt med leverandører af komponenter, og det kan der komme ny inspiration ud af. Vores egne medarbejdere har også haft nogle samtaler med leverandørerne, og det er også en ekstra gevinst for os. Det er fint, at de kommer på fornavn med nogle af leverandørerne, siger Henrik Anker.

Gibotech er i stærk vækst, og har på tre år øget medarbejderskaren fra 35 til 70. Derfor er virksomheden ved at planlægge at indrette en række nye kontorer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093