23948sdkhjf

Efter opkøb: Ingen ændringer hos B&R i Danmark

Det bliver business as usual for B&R i Danmark, efter at det østrigske automationsfirma tidligere på ugen blev købt af ABB.

- Som udgangspunkt har ABB købt B&R, fordi de har et hul i deres portfolio. B&R kommer til at forblive et uafhængigt selskab under ABB-gruppen. Vores brand, kultur og farver forbliver det samme, og vi kommer stadig til at rapportere til de samme personer i B&R, fortæller Carsten Clemensen, managing director for B&R Danmark.

B&R Danmark har hovedkontor i Odense og satellitkontorer i Stilling nær Århus og på DTU i Lyngby, mens ABB har afdelinger i Fredericia, Skovlunde og Tjele. Og heller ikke det bliver der lavet om på.

Men Carsten Clemensen tror dog på, at der på sigt bliver tale om et mere indgående samarbejde mellem de to virksomheder – også på dansk jord.

- Det er for tidligt at sige noget om nu – det bliver kun gisninger. Men når man scanner programmet igennem hos ABB, så er der da nogle steder, hvor det giver mening at samarbejde, forklarer han.

Carsten Clemensen er også overbevist om, at opkøbet bliver til stor nytte for B&R’s kunder.

- Vi rykker op i den absolutte elite, og ser frem til at blive en del af en af de største spillere på verdensplan. ABB er klar til at investere yderligere i vores vækst og dermed sikre, at vi fortsætter med at være teknologisk førende og tæt på vores kunder, siger Carsten Clemensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.221