23948sdkhjf

Amada udvider fiber-laserprogrammet

Ny række af fiberlasere fra Amada er udstyret 2, 3, 4, 6 og 9 kW fiberlaserkilder.

Amadas seneste modelrække af LCG-AJ vekselbords laserskæremaskiner er udstyret med Amada egen-udviklede 2, 3, 4, 6 og 9 kW fiberlaserkilder.

Maskinproducenten peger på, at man var den første lasermaskine-producent til at udvikle sin egen fiberlaserkilde. Produktion og test foregår på Amada’s Fujinomiya fabrik og omfatter viden og erfaring fra mere end 35 års produktion af laserskæremaskiner.

Amada fremhæver, at med høje skærehastigheder, lave driftsomkostninger og evnen til at skære i kobber, messing og titan sætter LCG-AJ en ny standard for ydelse og pris.

 LCG-AJ serien har en letvægts Y-akse slæde med lavt tyngdepunkt, som har givet en 30 procents reduktion i vægt. De fleste LCG-AJ fiberlasere er udstyret med en automatisk dyseskifter til uafbrudt skæring, og alle leveres med Amada Digital Support System (ADSS), som giver kunderne mulighed for analysere og sammenligne maskinydelsen, samt at lade Amada yde proaktiv servicesupport.

Med en positionerings-hastighed på 170 meter i minuttet er laserskæren ifølge Amada den hurtigste i klassen,

LCG-3015AJ maskinerne er fuldt kompatible med Amadas seneste, højhastigheds plukkesystem, TK L, som med høj hastighed fjerner og stabler de færdigskårede emner fra skærebordet, og derved øger produktiviteten og minimerer nedetid mellem skæreprocessen og det næste trin i fremstillingen, oplyser Amada.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094