23948sdkhjf

40 års rejse med Hans Følsgaard A/S

Jørgen Stenberg, administrerende direktør, kan 14. juni fejre 40 års jubilæum i Hans Følsgaard A/S.

Jørgen Stenberg blev ansat i HF i 1977 efter endt uddannelse som stærkstrømsingeniør. Jørgen Stenberg startede i HF som produkt- & salgsansvarlig, avancerede senere til stillingen som Salgsdirektør i 1992 og blev helt naturligt, grundet sin store erfaring og branchekendskab, Administrerende direktør for HF i 2002.

I 2005 blev Jørgen Stenberg hovedaktionær i Hans Følsgaard A/S via HF Holding, som ejes sammen med fire andre medarbejdere i HF. HF Holding besluttede i 2014 at sælge sine aktier til Addtech Koncernen.

Ejerskabet er i dag fordelt på Addtech koncernen og Følsgaard Fonden, og Jørgen Stenberg er i dag medlem af bestyrelsen i både Hans Følsgaard A/S og Følsgaard Fonden.

Jørgen Stenberg har formået at styre firmaet gennem op og nedture og kan i dag bryste sig af, at Hans Følsgaard har fulgt med udviklingen og i dag er HF en moderne virksomhed, med en meget loyal medarbejderskare.

HF har en sund økonomi rated med AAA sølv og er én af de største virksomheder af sin type i Danmark.

- Jørgen Stenberg har skabt en virksomhedskultur, hvor man støtter og drager omsorg for hinanden og, hvor medarbejdernes familier også er stor del af det sociale liv i HF, påpeger virksomheden i forbindelse med jubilæet.

Jørgen Stenberg er et kendt ansigt i branchen og har været aktiv som formand for Importør sektionen i brancheforeningen Veltek i mange år, formand for Hi messekomiteen, samt medlem af messekomiteen for Automatik i Brøndby Hallen og El & Teknik i Odense.

Der er reception den 14. juni i tidsrummet 13:00 – 16:00 på Restaurant Theilgaarden, Theilgaards Torv i Køge – kun 10 skridt fra Hans Følsgaards hovedsæde.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11