23948sdkhjf

"Georg Gearløs-hus" vil spytte robotter ud

Der skal flere robotter ud i de små og mellemstore virksomheder.

Det er det erklærede mål for den odenseanske leverandør af SMT-udstyr og automationsløsninger, Eltraco Automation, som efter flere år med vækst er flyttet til nye og større lokaler i det nordlige Odense.

I en gennemrenoveret ejendom på adressen Højager 4 i Odense N har ejer og administrerende direktør Mikael Thomsen fundet lokaler med plads til nyt værksted, eget testcenter og flere kontorpladser.

- Vi har en vision om, at robotter og andre automationsløsninger skal gøres mere tilgængelige for de små og mellemstore virksomheder. Det mener vi i al beskedenhed, at vi kan hjælpe vores kunder med. Det kræver mere plads til både værksted, testcenter og administration, og det er derfor, vi er flyttet herud, siger Mikael Thomsen.

Plads til flere medarbejdere
Han kalder sin virksomhed lidt af et "Georg Gearløs-hus", der arbejder ud fra mantraet, at kan det produceres med hænderne, kan det også automatiseres - på den ene eller den anden måde.

Med flere spændende projekter i porteføljen både håber og forventer Mikael Thomsen, at der skal ansættes flere medarbejdere i de kommende år. Så flytningen til det nye domicil skal også ses i det lys.

- Vi har fået langt mere plads herude. Og det kan vi sagtens få brug for, for går alt efter planen, skal vi ud og ansætte flere folk inden for de næste par år, siger Mikael Thomsen.

I anledning af, at man nu efterhånden er helt på plads på Højager 4 i Odense N, afholder Eltraco Automation indvielsesreception fredag den 28. april.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.092