23948sdkhjf

Profibus sætter spot på IO link

Netværket Profibus inviterer 18. maj til konference om IO link og kommunikationsteknologi til Industri 4.0-projekter. Der afsluttes med virksomhedsbesøg hos Au2mata.

Torsdag den 18. maj inviterer Profibus Danmark ttil konference på Hotel Scandic, Silkeborg.   

Hovedtaler er formand for PI - Profinet and Profibus International, Karsten Schneider, der holder et indlæg med overskriften ”PROFINET and IO-Link – communication technology for Industry 4.0”.

 Med sin position som leder af en verdensomspændende organisation med ca. 1.600 medlemsvirksomheder har Karsten Schneider fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig i automationsbranchen generelt og indenfor industrielle netværksløsninger i særdelshed, lyder det fra arrangørerne.

Samtidig har han som leder af PI-organisationen en betydelig indflydelse på den fremtidige udvikling af Industri 4.0 og nogle af de teknologier, der skal til for at drive det omfattende koncept. Indlægget holdes på engelsk. 

Direktør Jørn Poulsen fra ifm electronic A/S står på konferencen for en systempræsentation af IO-Link samt eksempler på praktisk anvendelse af IO-Link.

Konference afsluttes med et besøg hos automationsfirmaet Au2mate, som har bygget et komplet minimejeri til undervisningsformål. Minimejeriet er installeret med Profinet og Profibus kommunikationsnet såvel med kabler som wireless medier.

 Det er muligt at læse mere mere på www.profibus.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095