23948sdkhjf

Høje stålpriser giver stagnation hos GKN Wheels

2006 bød på en lille tilbagegang i både omsætning og overskud hos den jyske fælgeproducent GKN Wheels. Specielt de uforudsigelige stålpriser har ramt virksomheden hårdt.
Med en omsætning på ca. 517,3 mio. kr. kunne GKN Wheels notere en tilba-gegang på 28 mio. kr. i forhold til 2005. Årets resultat endte på 33,9 mio. kr., hvilket var en tilbagegang på ca. 1 mio. kr. På trods af det ser virksomhedens ledelse lyst på fremtiden.

- På baggrund af, at markedet i disse år går imod stadigt større hjul, der skal køre hurtigere og hurtigere, vurderes det, at virksomheden har en force i for-hold til en række aktører på markedet, idet produktionsapparatet er så flek-sibelt, at det for relativt små investeringer er muligt at følge denne stigning i efterspørgselen, skriver direktør Thomas A. Wonus, ifølge Erhvervsbladet i virksomhedens årsrapport.

GKN Wheels, der er en del af den verdensomspændende GKN-koncern, har hovedsæde i Nagbøl ved Lunderskov. De fremstiller og sælger hjul til landbrugs-, og entreprenørmaskiner til markeder over hele verden.

Kilde: Erhvervsbladet – http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078